20. heinäkuuta 2011

Ikävä skanneria

Hei.

Päivitys tällä kertaa Etelä-Suomesta Nurmijärveltä! Ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, paitsi se, että olen täysin hurahtanut Twilight-kirjoihin, kiitos Oulun likkojeni, joilta sain sarjan ensimmäisen osan lahjaksi. Metsästin sarjan kolmatta osaa epätoivoisesti mökkiseudun pikkupitäjien kirjakaupoista ja R-kioskeilta. Ei löytynyt! Vasta Helsingissä tärppäsi. Nyt olen ihan koukussa, viimeksi näin kävi Pottereiden kanssa! Täydellistä loma-hömppä-lukemista huomenna koittavalle Rodoksen matkalle!

Viime viikon vietin mökkeillen ja ilman nettiä. Mökillä oli kivaa, näin merikotkankin! Lisäksi viimein tein päätöksen Rovaniemen suhteen, sinne mennään vasta tämän koulun jälkeen, eli toivottavasti kahden vuoden päästä! Ompahan ainakin mitä odottaa!

Mökillä oli ihanaa, poimittiin talven mustikat pakkaseen, syötiin sushia ja katsottiin kun pikkuveli kalasti.


Pikkuveli oli sen verran rohkea, että tohti nostaa kalaisat verkot, vaikka kotka väijyi lähisaaressa.

Koska skannerini viettää hyvin ansaittua kesälomaansa Oulussa, tämän kerran kuvat on vain valokuvattu. Tällä kertaa materiaalia on aika vähän, tällainen keräilyerä kesän ajalta.


Ennen Rollon pääsykoetta näin Youtubesta jonku speed painting videon joka tehtiin dry brush-tekniikalla. Siihen sen enempää syventymättä tähän tekniikkaan päätin, että tekniikka on varmaan sellainen, että maalataan vaan ilman mitää ohenneaineita. No, testasin tätä järkeilyäni sitten akryylivärillä akvarellipaperille ja yllä olevaa tuli. Jotenkin minusta tuntuu, että tässä hommassa mentiin metsään :)


Ja mökillä piirsin tussilla tämän pienen kuvan pöllöstä.


Ja maanantaisella junamatkalla syntyi kuorsaava krokotiili pikkuinen siili kainalossaan.

Nyt pitää rientää pakkaamaan reissua varten, hirveä tuska ja ahdistus, kun ei voi kaikkia kyniä ottaa mukaan! No, kompensoin tätä 22 gigan muistikorttikapasiteetilla kameravanhukseeni. Peukut pystyyn, ettei se leviä reissussa! Kuumia, trooppisia heinäkuun päiviä ja öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti