11. elokuuta 2011

Korttihommia

Hii-o-hei.

Höh. Tähän päivitykseen minulla PITI olla kolme korttia mutta ei olekkaan kuin kaksi. Harmittaa! Toissa päivänä, eilen ja tänään vietin iltani tekemällä ensin hääkortin ystävälleni, joka menee häihin, toisen työkaverille, joka sai tyttövauvan ja tänään vielä yhden kortin toiselle työkaverille, joka sai poikavauvan. Aamulla olin yrittänyt skannata sitä eilistä tekelettä, mutta näköjään ei ollut onnistunut. No esitellään sitten vain nämä kaksi.

Ensin vanhemmasta päästä tiistaina ystäväni tilaama hääkortti. Aihe oli vapaa, kunhan oli hääkortti :)


Korttiin tuli hiiriä ja ruusuja! Vesivärihommia tämä.


Valmis kortti! Kuvan alle liimasin possunpunaisen palan pariisin paperia.


Sitten tänään tein vauvakortin poikavauvan johdosta. Molemmat vanhemmat ovat tällä alalla, joten lapsikin varmaan näkee nämä hommat pienestä pitäen.

Sitten asiasta kukkaruukkuun! Kerroin viimeksi jotain pesusienistä, ja tässä se on: pesusieni Rodokselta. Voi nämä pallerot ovat ihania ja aivan täydellisiä pikku maalausapureita. Värit lähtevät sienestä helposti huuhtomalla ja sienellä saa "luonnollista" jälkeä.


Sitten sienikokeiluun. Siis pesusienikokeiluun.


Ja sienellä ja pensseleillä tuli maalailtua tälläinen hepoinen. Tämä tuli ihan suunnittelematta, paperille en luonnostellut yhtään viivaa. Maltoin uhrata A2-akvarellipaperin kokeilun alttarille. Aloitin töpöttelemällä sientä väriliemeen ja töpötin paperiin. Tunnissa oli hevonen harjoineen paperilla. Oli ihanaa olla näinkin "hurja" :)

Sitten näitä eläimiä mitä on kynästä tullut. Tällä kertaa hullujenpäivientussisetti-meininkiä paperille. Tähän vähän taustaa. Ystäväni karkaa vuodeksi ulkomaille vaihtoon ja pyrkii luopumaan "turhasta", joten perin hänen aarrelaaristaan kaksi ihan valtavaa A3-lehtiötä. Paperi on juuri sopivan ohutta tusseille - väri ei mene läpi alla olevaan paperiin!


Ensimmäisenä Angry Bird! Rovio osta tästä pöllö!


Hevonen taas. Aloitin suusta, ja luulin että tästä tulisi lohikäärme, mutta ei.


Loppuun kettu.

Seuraavaksi siirryn piirustuspöydältä (lattialta) Maksin ihanaan maailmaan ja alan tehdä äitille opetusmateriaalia syksyksi. Aiheena mm. ensimmäisen asteen eteis-kammiokatkos! Hyviä öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti