15. elokuuta 2012

Näitä taas riittää

Kätevästi olen tässä saanut viime aikaiset korttihommat jotenkin kasaantumaan ja nyt pikkuhiljaa alkaa taas rauhoittua. Jopa kuusi korttia on väännetty kahden arki-iltojen ilona, mutta päivittelen tänne niitä sitä tahtia kun pääseen niistä eroon.

Työpaikallani on suuri vauvabuumi, ja taas yksi liittyi tähän iloiseen joukkoon ja sai heinäkuussa tyttövauvan. Lomilta palattua niin mieluinen nakki napsahti ja maalasin onnittelukortin:


"Vauva" on nyt tässä vähän jo suurempi, mutta kovasti lasta tuputan äitinsä ammattiin. Sävy sävyyn jo noin pienestä asti.

Ensimmäinen Oulusta saamani ystävä valmistui viime keväänä ja erinäisten syiden (itsekäs kiireeni) tapasimme vasta eilen hänen valmistumisensa jälkeen. Oli ihana nähdä valmis insinööri :)


Kuvaan sisällytin myös inside-läppää. Toimi!

Olen tässä jo hetken hikoillut mahdollisten jouluprojektien suhteen. Onneksi metromatkat ovat mitä mainiointa haaveiluaikaa. Saa nähdä mitä tulevan pitää vai pitääkö mitään. Hoksasin juuri, että en ollut viime aikoina juurikaan niillä pastellikynillä mitään järkevää saanut aikaiseksi. Jospas sitä niistä innostuisi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti