16. syyskuuta 2012

Sunnuntai oli ompelupäivä

Viime keväällä rymistelin ompelukoneellani hirveällä tohinalla uusia haalarimerkkejä kiinni haalareihin. No siinähän sitä kävin vähän huonosti, ja ompelukoneen paininjalka hajosi niin, ettei sitä saanut enää kiinni. Siihen loppui ompeluhommat viime keväänä.

Kun kesän jälkeen palasin Ouluun, päätin mennä ompelukonekorjaamoon korjaamaan paininjalan. No surukseni minulle sanottiin, että sitä ei voi korvata, mutta sitten korjaaja meni kellariin tonkimaan kätköjään ja löysi minulle sopivan paininjalan. Ja nyt pääsi taas rallittelemaan ompelukoneella!

Käydessäni aamulla lenkillä huomasin, että on jo aika kylmä ulkoilla tuulessa ilman pipoa. Kuitenkaan minulla ei ole sellaista välikausipipoa, jolla ei tulisi liian kuuma. Aloin tonkia kangaskaappiani ja sieltäpä löytyi pari kivaa trikoota, josta väänsin sitten pari vuorellista (pipo jossa on vuori:D) pipoa. Nämä kuitenkin ovat sopivan ohuita, ja sopivat pyöräilykypäränkin alle. Toisen pipon kangas oli hauskaa sanomalehtikuvioista kangasta, minkä tekstit tosin on vähä noloja. Nyt otsassani lukee sitten "Haute couture". Raitapipo oli kovin tylsä, joten vektorit astuivat avukseni tässä, ja piirsin linnun pipoa varten. Tulostin kuvan ja leikkasin askarteluveitsellä sapluunan kontaktimuovista, hyvin toimi!


Tsirpynen pipoa varten.


Töps töps töpötelty tirppa.


Valmiit pipot! Nyt ei ole tekosyitä ulkoilulle. EIPÄ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti