10. lokakuuta 2012

Synttärikortti ja koira

Viime viikko oli oikein juhlaisa viikko, ja tuntuu olevan muutenkin sellainen tämä koko lokakuu, monet tuntuu syntyneen juurikin tähän aikaan vuodesta ainakin minun lähipiirissä. Henrini täytti vuosia myös, mutta hänen korttinsa jääköön meidän kahden väliseksi salaisuudeksi :)

Hurjasta lukijakunnastani 33% odotteli yhden lukijakunnalle erityisen kortin lisäystä tänne. Siinähä synttäreitään viettää kurssikaverini!


Vähän meni kiusoitteluksi tuo Carpe Diem :)

Kun näitä kortteja väsäilee, niin jotenkin tuntuu että se luonnosmaisuus katoaa mulla matkalla jonnekin, ja se lopputulos on aika kliininen suoritus paikoitellen. Toki niissä kuvissa ei ole lyijykynän jäänteitä kymmenistä kumituskerroista... mutta kuitenkin. Tänään päätin tehdä asialle jotain (koulutöiden välttelyä) ja skissasin suoraan akvareillipaperille mitä mielessä oli ja maalasin suoraan alkuperäisen lyijykynäpiirroksen päälle.

Ja kuva elää ihan erilailla!

Saanko esitellä:


Säilykkeen houkutus!

Ehkäpä hankkiudun eroon aina terävästä lyijytäytekynästä :)


1 kommentti:

  1. 33% :D

    Hmm, mullakin on useampi läheinen ystävä syntynyt loka-marraskuussa. Sitten taas todella moni arkkitehtikaveri on syys- tai toukokuun lapsi (joskin niihinkin siis sisältyy niitä läheisiä), jännä.

    VastaaPoista