19. marraskuuta 2012

Kahavipurkkia

Ennen Perun matkaa väänsin kilpailuehdotuksen Juhlamokan Kahvipurkki-kisaan. Nyt kun finalistit on julkistettu on hyvä myöntää tappio ja syödä hattunsa. Jospas ensi kerralla sitten paremmin :) Finalistit olivat kyllä todella hienoa ja keksiäitä ja itse annoin ääneni Elina Warstan työlle, sillä se oli aivan ihana. Toivottavasti hänen suunnittelmansa kahvipurkki voittaa. Tästä pääsee katsomaan finalistien työt.

Oma ehdotukseeni liitin seuraavan saatteen:
"Minulle rakkaimmat kahvihetket on koettu kesämökillä, jossa kahvi maistui aina jotenkin paremmalle. Kesän jälkeen kesämökkiläisten lähdön jälkeen on mökillä alkaa hiirien juhlat. Juhlamokka on minulle aina tuonut mieleen tietenkin kahvimainokset, jossa on kuvattu aina käsityöläisiä työnsä touhussa. Hiiret vaalivat Juhlamokan käsityöläisperinnettä juomalla kahvinsa sormustimista. Kahvi tuo myös hiiret yhteen."

Kuvat ovat suoraan pienennetty originaaleista, jotka piirsin ihanalla Inkscapella. Aloin myös tekemään toista ehdotusta vesiväreillä, mutta sitä en ehtinyt skannaamaan ennen reissuun lähtemistä joten yhdellä mentiin.


Siellä hiiret kahvittelevat.


Ja tässä myös kahvipurkin kansi.

Ensi vuonna uusi yritys :) 


1 kommentti: