14. maaliskuuta 2013

Vauvalle hiiri ja kortti

Ystäväni sai tyttövauvan hiljattain. Tätä ihanaa pikkuista halusin kiireen vilkkaa päästä onnittelemaan, ja surautin viime viikonloppuna kotona käydessäni hänelle oman hiiripehmolelun. Kankaat sai paikallisesta kangashallista ja ompelukoneena toimi aina niin epäuskollinen Hobby-Matic. Minulla ja Hobby-Maticilla ei ole oikein koskaan synkannut, tämä kone saa hermoni usein täysin riekaileiksi ihmeellisillä oikuillaan. Perinteisesti kone ilmoittaa ärtymystään minuun sylttyämällä alalankaa ja ääntelemällä. Että sellainen veijari. Ja sitten kun hommat alkaa sujua, niin eiköhän se alalanka ole jo kulunut loppuun siinä syltytessä.

No mutta kuitenkin sain tehtyä Hobby-Maticilla viimein näin siistin ja kestävän hiiripehmolelun. Kaavat tuli omasta päästä. Hiiri on kokonaan tehty fleecestä, silmät on ommeltu pienestä askarteluhuovasta tarkasti pienillä pistoilla kiinni. Tätä kelpaa retuuttaa!

Ja eiköhän vielä ompelupäivänä kevätaurinkokin kauniisti paistellut! Niimpä painelin hiiren kanssa ulos kuvaussessioihin. Ja kuvaukselliseksi kaveri osoittautuikin!Viikonloppureissuuni ei mahtunut mukaan vesivärejä. Tällä kertaa vaihtelun vuoksi tuli tehtyä kortti puuväreillä ja tusseilla. Ensin oli että tuleekohan tästä mitään, kun en ole pitkään aikaan puuväreillä saanut mitään aikaiseksi. Onneksi tussaaminen paikkasi paikoitellen värityksen laatua. Ilmeisesti mustaa viivaa ei tässä työssä voinut olla liikaa.

Vauvelin vanhemmat ovat ravitsemusalalla, jotenkas korttiin eksyi kokkivehkeitä. 


Tälläästä tänään. Tai oikeastaan tälläästä tein lauantaina :)


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana jumppaava hiirulainen!! :D
  -Emmi

  VastaaPoista
 2. Ihana hiiri! Ja kova jumppailemaan. ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hän osoittautui yllättävän taipuisaksi kaveriksi :D

   Poista
 3. Ihana on hiiri munkin mielestä, ja hellyyttävä kortti! :)
  T.Jossu
  ps. kohta saat korttipostia multakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Onko ne jo tulleet painosta!? :D En malta odottaa ^^ Sitä en varmaan tänne kyllä spämmää, voisi tulla kuokkavieraita! ;)

   Poista