21. toukokuuta 2015

Kevätterveiset

Huh huijakkaa kun on alkanut lehti puskea jo puihin. Olin viime viikonlopun mökillä, ja ollessani kotimatkalla junassa punnitsin vakavasti, miten viitsinkään aina raahata joka reissulle mukaan tuota monen kilon (kilon) seiskadee kameraani. Onhan sillä kaikkein paras kuvata, mutta painaahan se paljon. Alkukesän minilomalle ajattelin sen olevan aika möhkäle, joten googlailin mitä vaihtoehtoja olisi. Olympuksen Penistä (heh) olen ollut kiinnostunut siitä asti kun se julkaistiin. Ja minulla oli onni matkassa, sillä semmoinen vähän käytetty löytyi vielä samana iltana. Jee nyt mulla on Pen :) Ja tänään mulla oli aikaa testata sitä!

4 kommenttia:

 1. Vitsi ku näyttää hyvältä! Voit vaan arvata, onko täällä mietitty samaa, kun kameraa ei oo jaksettu raahata 8 kk:n aikana muualle kuin Alppireissuille (eikä aina sinnekään). Paljonko maksoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoi 120€ vaan, siksi pystyi tekemään näin "hätiköidyn" ostopäätöksen :) tuo on niin halpakin, että ei tarvi murehtia jos se katoaa tai hajoaa. Vara-akkua en vielä malttanut ostaa kun niissä hinnat pyörii 60€ hujakoissa, niin kameran halvan hinnan merkitys vähä katoaisi.

   Poista
 2. Oi ihanaa kevään vihreyttä, kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään vihreys on niin kaunista! Kiitos Jokke kommentistasi :)

   Poista