13. syyskuuta 2015

Intiaanikesäterveiset

Ulkona tarkenisi T-paidalla, mutta minäpä jumitan jostain syystä sisällä. 

Minulla oli viime viikonloppuan Limingassa Praktikum I:sen kritiikki, ja ajattelin ilahduttaa runsasta lukijajoukkoani tällä kuvalla kritiikistä, jossa paljasta myös kasvoni:


Praktikum I on nyt ohi, ja minulla oli aiheena ja tutkimuksen kohteena eläimet. Tässä näkyy osa töistä, laitan joskus tänne yksittäisistä töistä kuvat kun ne ovat valmiita.

Puolet töistä tein akryylillä, puolet guassilla. Guassi vei edelleen mennessään, ihan paras tekniikka. Ei haise ja kuivuu nopeasti.

Mutta nyt sitten ollaan Praktikum IIsen edessä, jonka lopputulemana tulisi pitää näyttely. Hui. Aihe on edelleen hakusessa. Saamani kritiikin perusteella nykyinen aiheeni on hyvä, ja voisin pysyä siinä, mutta se on toisaalta ehkä liikaa mukavuusalueellani, koska piirrän ja maalaan niin usein eläimiä. Jotain muuta pitäisi keksiä. Ja ongelmani on myös se, että työni ovat keskenään hirveän erilaisia. Oma tyyli tuntuu edelleen olevan hukassa. Ja ehkä myös väline. Ääk. Lupasin ystävälläni tarttua öljyyn, täytyisi löytää joku soppi siihen hommaan vaan.

Semmoista sunnuntaipohdiskelua.

4 kommenttia: