12. maaliskuuta 2011

Lastenhuoneen tauluja

Heipparallaa!

Olen vähän lomaillut nyt loppuviikolla ja kävin katsomassa pikkuista kummityttöäni Vaasassa. Hänen äitinsä eli minun serkku tykästyi aiemmin tänne lisäämiini ystävänpäiväkuvituksiin ja olisi halunnut ne tytön lastenhuoneeseen. Ne olivat kuitenkin niin pikkuisia, ettei niistä olisi tullut yhtään kivoja tauluja :/ Torstai-iltana sitten aloin kovalla vauhdilla väsätä tauluja valmiiksi. Tein niitä kolme, ja tällaisia niistä tuli:


Tämän piirsin viimeisenä ja maalasin ensimmäisenä. Tästä tuli omasta mielestäni kaikkein paras näistä kolmesta. Kelpaa lasten leikkiä hiekkakasalla nyt!


Tähän pikkumaalaukseen tuli vähän vauhdikkaampi meininki kuin edellisessä. Pidetään lujasti kiinni, että pysytään kärryillä, heh heh :) 


Tämän viimeisen piirsin ensimmäisenä, ja ihan liian ylös paperilla. Tämän kanssa kävin myös mittakaavallista kamppailua: voiko puu todella olla noin paksu runkoinen hiirten ja siilien maailmassa? No, tässä kuvassa näköjään voi. Tämä ei onnistunut yhtään niin hyvin kun nuo ylemmät, johtuneeko lie siitä että oli jo maalannut nuo kaksi alle? No ensi kerralla pidän tauon välissä :)


Tässä valmiit taulut lahjaksi. Nyt tiedotusvälineiden ääreen, ei taas pysty käsittämään mitä maailmalla tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti