31. maaliskuuta 2011

Pönttöhommia

Hei vain.

Kävin viikonloppuna Helsingissä. Ajattelin vähän piristää pääkaupunkiamme katutaiteella. Siksi kai tätä voisi sanoa, kun ei tämä ainakaan käytännöllinen ole. Siis päätin askarrella softiksesta linnunpöntön ja kiinnittää sen jonnekin näkyvälle paikalle Helsingissä. Paikan valinta oli hyvin vaikeaa, sillä en tiedä onko linnunpöntön kiinnittäminen puuhun rikos kaupungin keskustassa. Toivottavasti ei, muuten joudun hankaluuksiin. Kuitenkin ystävieni kannustuksilla päädyin/päädyimme Ruttopuistoon, jonne sitten pönttö päätettiin kiinnittää. Ensin kunnian himoisesti yritin saada kovin korkealle puuhun, ettei ilkiöt menisi sitä heti rikkomaan. Mutta eihän siitä tullut kuin mustelma polveen. No, sitten päätin laittaa sen vähän matalammalle.


Siellä se on! Lintuihmisille tiedoksi, pönttö ei ole asuttava! Siinä on muovikalvo suuaukolla ettei kukaan suloinen tirpunen vain erehtyisi sinne pesäänsä tekemään. Tai pulu.


Siellä se on! Parantukoon kaupunkikuva!

Seuraavaksi luvassa jotain ihan muuta kuin tällaista. Hauskinta koko pönttö-jutussa oli, että kun pönttö pantiin puuhun lauantaina, luin maanantaina sähköpostista "Suunnittele linnunpönttö" -kilpailusta. Just. Mun ehdotus meni niin sanotusti sitten puihin :) Ainakin väärän kaupunkin puihin. Katsotaan ehtiikö väsäämään pikapikaa toisen Ouluunkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti