8. toukokuuta 2011

Äitienpäivä

Hyvää äitienpäivää!

Äitienpäiväviikonlopun vietin äitiäni, mummaani ja ystäväni valmistumista juhlien. Lauantaina olin ystäväni juhlissa, ja häntä muistimme kaveriporukalla tämän kortin siivittämänä:


Skanneri söi ystävältäni käsivarret ja jalat, pitääpä takuta jatkossa lisää sen asetusten kanssa. Kortin piirtelin ensin lyijykynällä ja sitten vesiväreillä värittelin.

Seuraava kortitettava oli mummani, jota en valitettavasti ehtinyt äitienpäivänä moikkaamaan. Kortti kuitenkin kulki perille muun perheen voimin:


Mumma sai ruusukimppu-kortin! Mumma oli aikoinaan kovakin häärimään puutarhassaan, joten ajattelin, että ruusut piristäisivät häntä. No, nämä ei ainakaan heti lakastu. Ruusut maalasin suoraan paperille (!!), joka oli minulta suunnattoman rohkea teko, koska yleensä jännitän maalaamista niin paljon, että mokaan heti pahasti, jos paperille ei ole hahmoteltu mitään. Nyt suorastaan heittäydyin tekemisiin, ja ihan kiva tuosta tuli.


Oma äitini sai tällaisen iltamyöhään, myös ilman luonnostelua syntyneen akvarellin. Siinä äiti heräilee mahtavaan äitienpäivän aamuun linnunlaulun siivittämänä.


Ja äitienpäivä äitin kukkapenkistä katsottuna, siellä se lippu liehuu!

Hyvää äitienpäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti