30. toukokuuta 2011

Kehystystä, kuvitusta, metsää

Hei pitkästä aikaa.

Huh, empä arvannutkaan mikä työ on kyhätä kokoon näyttely, varsinkin näin lyhyellä varoitusajalla. Koko viime viikon illat meni aika tehokkaasti noissa hommissa. Alkuviikosta tein vielä kolme maalausta näyttelyyn, ettei valokuvat olisi näyttelyssä pääosassa. Nyt alkaa olla viimein paketti kasassa.

Viime viikonloppu meni jo perinteikkäästi piirilehden taittopuuhissa. Koko ajan homma sujuu joutuisammin, ja taas sain piirrellä kuvia lehden tyhjiin kohtiin, tälläistä on tulossa:


Kaminateltan laatu kamina.


Iloinen sudenpentu!


Partiokoulutusta.


Se toinen leiriteltta.


Tulitikku.


Lopuksi vuollaan lastuja.

Olin kuun puolivälissä eräissä valmistujaisissa, ja sinne väsäsin sankarille onnittelukortin. Taas oli jalo pyrkimys yrittää saada korttiin mahdollisimman näköinen päivänsankari. Alta voi katsoa onnistuinko.


Lopuksi metsäretken helmiä. Retkellä löysin myös ojasta parin kilon hauen, ja keskustelin aiheesta sauvakävelevän bulgarialaisen kokin kanssa. Hänen mielestään hauki on hyvin mautonta kalaa, mutta sen sijaan kirjolohi se vasta jotain onkin. Hauesta en kehdannut ottaa kuvaa, mies olisi pitänyt minua sitten hyvin kummallisena.


  Metsätähtiä!


 Rannalla.


 Lukittu vene.


 Sammalta.


Ja loppuun mustikoita, jotka myös jo kukkivat, vaikka on vasta toukokuu.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti