20. syyskuuta 2011

Syksyistä

Hei!

Syksy on täällä taas, sataa vettä ja on ikävää. Kesälomalla ollut Puhuri oli jälleen taittopöydälläni ja siihen tuli piirrettyä muutama kuvitus. Oli taas mukava pitkästä aikaa tehdä lehteä, kun viime kerrasta oli niin pitkä aika. 

Koulukin meni ja alkoi. Tuntuu siltä, että kaikki mehut puristettiin ulos viime keväänä kandiin ja nyt pää lyö ihan tyhjää uusien harjoitustehtävien edessä. Ehkäpä sitä jostain saisi kaivettua esiin opiskelumotivaation, mielessä vaan pyörii ihan muut projektit kuin kouluprojektit.

Ensin Puhurin kuvat:


Johtajan johdolla lehtiä haravoimassa.Joskus partiokisoissa on toimitsijat kortilla, että pitää ottaa sudenpennut hommiin.Partiota voi harrastaa vaikka Seattlesta.Sankoin joukoin vaelletaan Evolle.

Kuvittamastani laulukirjasta sain palautetta ja laulun tekijä pyysi muutoksia muutamiin kuvituksiin, tällaisia niistä tuli. Oli mahtava kuulla lauluntekijältä ajatuksia hänen lauluistaa pintaa syvemmältä, ja näin yritin saada kuvitukset enemmän sopiviksi kappaleisiin.


Tähdet alkoivat tanssia valkoisella pohjalla.


Ja tähdet näkyvät myös valkoisella taivaalla.


Kynttilä valaisee koko taustan valkoiseksi.

Loppuun päivityksen esimmäinen ja viimeinen värikuva.


Ystävälläni on TÄNÄÄN syntymäpäivä ja tässä on hänelle tekemäni kortti. Vesiväreillä vaihteeksi tämäkin tuli tehtyä. Toivotaan, että kaveri ehtii saada originaalin ennen kuin näkee tämän :)

Huh, loppuviikkoa kohti, viikonlopun univelat painaa päälle, mutta ei anneta sen haitata :) Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti