10. syyskuuta 2011

Uutukaiset tussit

Syyskuuta!

Niin se kesä vaan katosi jonnekkin ja tuli syksy, ainakin kalenterin puolesta. Viikko sitten olin Helsingissä, ja enhän minä malttanut pysyä poissa Akateemisen kynähyllyiltä. Päätin hakea lohtua ihan vaan tussikynistä sen jälkeen, kun hämähäkkimustepulloni oli reissussa päättänyt päästää sisältönsä laukkuuni. Tuuria oli ollut matkassa, sillä muste oli sotkenut penaalin ja mustan jakun. Sääli kun se vaan ei irtoa millään pesussa. Kun suosimani muste oli saattanut minut hirveän pettymyksen eteen, ostinkin Deleterin mustetta. Se on vielä testaamatta.

Ensin yksi luonnoskirja tuotos mökkikauden päättäjäisistä.


Tämän piirsin punakynällä, mallia naiseen katselin siskon mökille tuomasta naisten lehdestä.
Sitten Eddingin tussisarjaan! 


Siinä ne nyt ovat! Ja sitten kuvia näillä tusseilla tehtyinä.


Pikku nassukka.


Sitten ruskaisa sammakko luimistelee.


Sitten siili, jolle tuli naamaan tatuointeja. Siilin piirtoa täytyy harjoitella lisää, kun ne on niin ihania.


Sitten pelkällä mustallakin tuli leikittyä. Aika lailla samanlaista kuin noilla Sai-tusseilla, joilla teen kuvituksia. Erotuksena tosin että näissä Eddingeissä on kuitukärki eikä sivellin.


Ja toinen mustatussikuva, ja siitähän tuli kirahvi. Siinä se töllistelee suu auki.Ja sitten muisto Helsingistä viime viikolta. Rautatienaseman pihalla oli hienosti puettu pikkutyttö, joka seisoi lyhtypylvään vieressä. Kummallista tästä teki sen, että hän oli ihan yksin, mutta hänen ympärillään oli varmasti yli kymmenen Stokmannin kassia, täynnä ostoksia. Hiukan kummastelin. Kuvan piirsin kotona muististani.


Sitten vielä en malttanut myöskään pysyä Akateemisen irtokynähyllystä erossa, ja ostin sinisiä puuvärejä. Näillä ensin ajattelin tehdä seuraavan Puhurin kuvitushommelit, mutta sitten mietin, että mustavalkoisena ei paljon sinisellä piirtämisestä ole kuin haittaa :)

Viikonlopun jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti