23. lokakuuta 2011

Vuosikalenteri 2012

Heipä hei!

Pieni kouluun liittyvä päivitys ja mainostus. Vuosikurssini kerää rahaa ulkomaan excuun myymällä mahtavaa Oulun arkkitehtikillan vuosikalenteria! Kalenteri on mustavalkoinen, upea tyylikäs ajannäyttäjä, mikä on mitä parhain joululahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Se on painettu korkealaatuiselle paperille ja se todella mahtava :) Taittoon on tänä vuonna satsattu erityisesti!
 
Kalenterin teemaksi valitsimme kurssikavereitten kesken "Misä nää oot" ja kalenterikuvista saakin sitten arvailla misä nää oot. Kaikki kalenterissa kuvatut paikat löytyvät Oulusta.

Kalenteria alettiin puuhailla kasaan opiskelukavereitten kanssa kasaan jo kesällä. Itse sain piirtää kalenteriin kansikuvan ja yhden kuukausikuvan.


Kalenteria on myynnissä vielä hetken ajan, ja sen voi kätevästi tilata netistä kiltani sivuilta: http://www.oulunarkkitehtikilta.net/arkkitehtikilta/julkaisut/kalenteri
Tilaa omasi sieltä, hinta vaivaiset 7,5 euroa kpl + mahdolliset postikulut. Tue köyhiä opiskelijoita ja osta tämä kalenteri :)


Nyt vaan kaikki kalenterin ostoon, ja arvailemaan, misä nää oot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti