16. helmikuuta 2013

Pilkkikortti ja kettu

Elämä alkaa olla siinä tilanteessa, että tosi monet kaverit ovat alkaneet valmistua. Huh huh, niin se aika vaan kuluu... Keskiviikkona kaverini valmistui rakennustaiteilijaksi, ja luonnollisesti juhlakalu tarvitsi kortin lahjan kylkeen. Kaverini on aika lailla erämies, jotenkas kortissakin päädyin kala-aiheeseen, ja talven kunniaksi tietenkin tuohon pilkkimiseen. Korttihan valmistui perinteiseen tapaan lyijykynällä ja vesiväreillä.


Skissipaperilla ja skaalatikulla pikkiminen sujuu. 

Koitan koko ajan kehittyä tuon tietokoneella piirtelyn kanssa. Se on niin kivaa! Mikään väri tai tila tai kangas tai pohja tai alusta ei lopu ikinä kesken! Mahtavaa :) Tässä fotaripiirroksessa harjoittelin maskien käyttöä. Tässähän on meikäläinen aivan monttu auki mahdollisuuksien edessä. 


Innolla eteenpäin, jolkuttelevan ketun kera. Pitäisi muokata tätä blogin ulkoasua, että saisi nuo kuvat näkyviin isompina, taas tuollainen nakin korkuinen kuva. Ulkoasun muutospuuhiin, mutta ensin kuitenkin fyysinen muutto uuteen kotiin.

3 kommenttia:

 1. Hihii, kyllä on heti kyseinen rakennustaiteilija kuvasta tunnistettavissa! ;)

  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korttiin olisi pitänyt piirtää harjuskalaksi! Sankari nimittäin sai skaalatikun jossa oli joku harjuksen alamitta tms :D

   Kiitoksia, toivottavasti olen möykännyt turhaan muuton ahdistavuudesta ja se sujuu sulavasti :D

   Poista
  2. Hahaha. :D

   Ja oho, olin niin haltioissani tosta kortista että unohdin vallan ketun! Soma sekin, etenkin tykkään väreistä ja kimalluksesta. ^____^

   Muutot on aina vähän inhottavia, mutta niistä selviää. :)

   Poista