13. helmikuuta 2011

Ensimmäinen kevätpäivä?

Eilen ja tänään aurinko paistoi pitkään pitkään aikaan oikein kunnolla, ja niin että siitä ehti nauttia. Lieneekö auringonpaiste viimein tullut piilostaan kun rohkenin ottaa keittiöstä värivalot pois? Ehkäpä, ehkäpä :) Aurinko sulatti myös asunnon ikkunat, ja lumikukat muuttuivat hienoiksi helmiksi ikkunaan:

 

No sitten ikkuna jäätyi illaksi ihan umpeen. Pitää varmaan mennä ravaamaan ikkunat ulkopäin jos meinaa olohuoneen ikkunasta nähdä jonnekin vähään aikaan :)


Ensimmäinen poliittinen kannanottoni: opiskelijaravintola, jossa on syön lähes päivittäin, on keksinyt vaihtaa ihanan suuret jalalliset juomalasit surkean pikkuisiin kartion muotoisiin laseihin! Nyt maitoa saa entisin reilun kolmen desin annoksen sijaan vain kaksi. Hyvin ikävää, lehmäkin suivaantuu, kun ei opiskelijat saa enää isoa lasillista maitoa!


Politiikasta lisää koulumaailman asioita: meidän jaksamisesta ollaan koulussa niin huolissaan, että me saimme sieltä ajanhallinta-piirturin. Siihen pitää kaksi kuukautta pitää kirjaa siitä, miten paljon nukkuu ja miten monta tuntia päivässä tekee kouluhommia. Saapahan nähdä millainen käppyrä tästä keväästä muodostuu...

Lopuksi viikon aikana syntyneitä pikkutirpusia:


Tipu pelaa kuningaslajia. Voipi noilla kintuilla vähän sattua kun palloon potkii!


 Pikkulinnut lentelevät.


Ja loppuun pikkulinnun näyttävä sisääntulo!

2 kommenttia: