21. helmikuuta 2011

Luentomuistiinpanoja

Ei se päivitysten laatu, vaan määrä!


Kaikki vapaa-aika on tehokkaasti huvennut historian harkkatyön tekemiseen. Siinä sivussa on piirrelty myös rakennetyyppejä toiseen harkkaan. Eli tällaista tänään. Viikonloppuna oli onneksi kaunista:


Ainakin pihalla oli kaunista! Sateessa seisovan tytön lisäksi muuta järkevää en ole nyt saanut aikaiseksi. Nytkin pitäisi lukea tenttiin, mutta keksin mitä oivallisimman päivityksen tänne! LVI-tekniikan luentomuistiinpanoille syntyneet valikoidut töherrykset. Nauttikaa ;)


Kettu ihmettelee kummallista kuvaajaa: mitä tämä oikein tarkoittaa?


Sulaton ankka nauttisi varmasti oikeista lämpö-oloista.Tätä kettua kiinnosti hirmuisesti lämmönvaihtojärjestelmien tilavaraukset. Tilaa oli paperilla ainakin nukkua!


 Lintu vai kala? Vai siili. Ajatukset olleet ihan selvästi lämmöntalteenotossa.Suuri riemun tunne! Sain luennolle evääksi berliininmunkin! Siivillä luodaan sekoittava ilmanvaihto.


Ja kiipeliin sitä joutuu, kun vain piirtelee luentoprujen nurkkiin. Nyt siis keskittytään sitten VAIN lukemiseen ja toivotaan että mieleen jäisi jotain ilmastointiputken ja viemärin väliltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti