6. helmikuuta 2011

Partiokuvituksia

Heipparallaa!

Viikonloppu lipsui näpeistä taitellessa piirin partiolehteä. Kova homma, taas kerran, mutta voisiko parempaa etäpartiointi pestiä ollakkaan? Onhan se sitten mukavaa kun postiluukkuun kolahtaa lehti, jonka ulkoasun on tehnyt. Ainut huono puoli siinä on se, että kun lehti tulee, sitä ei jaksa enää lukea, koska on jo kertakaikkiaan niin täynnä koko aihetta. Kerrankin juttujen väliin sopi vähän piirustuksia, tällaisia tuli tehtyä.


 Kohti kesän 2012 piirileiriä, mainostaa tämä kuva. Onneksi tuohon on vielä aikaa.


Lehteen tuli myös juttu sisupartiosta, piirsin sisujen tunnuksen vähän rennommin :)


Viimeiseksi piirsin kisajuttuun partiotaitokisailijan. Kaikki kuvat luonnostelin ensin luonnoskirjaan, josta sitten kopion ne skissipaperille sivellinkärkisellä tussikynällä. Näin kuvia tarvii käsitellä mahdollisimman vähän tietokoneella ja skannaamisen jälki on hyvä. Joskus olen koittanut suoraan luonnoskirjasta skannata lyijykynäluonnosta, mutta jälki on huono johtuen luonnoskirjan paperin keltaisuudesta. Mutta skissipaperilla mennään!

Lisäksi jäädytin itseäni pihalla pakkasessa ja kovassa tuulessa kuvailemassa lumikiteitä. Tuntui ihan siltä kuin naama olisi irronnut, oli niin kylymä! Parhaimmat apajat löytyi Henrin johtotähdestä.


 Kauniissa kasassa.


 Terävät reunat.


Ja tähtiluokitus! Neljä tähteä! Nyt takaisin kouluhommien pariin...

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavia. Todella kauniita nuo lumihiutaleet. Sisumerkin rento sammakko oli hauska :D Samoin leirille lähtevät partiolaiset ja kisailija. Eli kaikki oli tosi hienoja :)

    -Miina

    VastaaPoista