10. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen näyttely

Hei huh hellettä!

Viime maanantaina pystytin Kauhavan terveyskeskukseen ensimmäisen oman näyttelyni. Se on esillä koko kesän ja ilmeisesti ihan syyskuun puoliväliin saakka. Käy katsomassa jos kiinnostaa. Paikalla on vieraskirja johon voit jättää nimesi!

Ei ollut mikään ihan käden käänteessä tapahtuva homma. Heti kun kandihommat oli saatu purkkiin, aloin tehdä näyttelyä varten lisää töitä. Tein yhden akryylivärimaalauksen, ja pari akvarellia. Muuten kokosin näyttelyn vanhoista töistä, valokuvat ovat digijärkkäriaikakaudelta 2007-2011, ja akryylivärityöt vuosilta 2009-2011. Akvarellit ovat vuosilta 2010 ja 2011. Eli suhteellisen tuoretta tavaraa, kai. Muutama päivä ennen näyttelyä tuskastuin siihen, että olin ostanut neljä liian pientä kehystä liikaa, ja sitten päätin tehdä niihinkin töitä esille. Niihin tuli musteella tehtyjä tussitöitä.

Yllättävän isoksi hommaksi osoittautui kehystäminen. Varsinkin akryyliväritöiden, joihin kehykset piti tehdä kokonaan itse. Kyselykierros taidekaupoissa paljasti kehyslistat aivan liian arvokkaiksi ja päädyin rautakaupan antimiin, ja ihan hyvät tuli. Toinen iso homma oli vesiväritöille paspissien (?) leikkaaminen. Ne päätin tehdä paksusta vesiväripaperista etten olisi ajautunut pahasti vararikkoon.

Maanantaina sitten koitti ripustaminen, ja sekään ei ollut ihan itsestään selvä asia! Avuksi sain tätini hommaan, ja yhdessähän se sujui hyvin. Pari tuntia hommaan vierähti aikaa ja näyttely oli pystyssä.

Ja seuraavaksi näyttelyni blogi-versio. Taulujen nimet vasemmalta oikealle. Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana!


Humala, Ajoissa ja myöhässä


Tauko, Muurahainen matkailee, Kilpuri, Joonatan, Häkki-Häkissä, Virta


Lähtö, Heinä-Helle, Yhteispeliä, Syksyn satoa


Nyt nappaa, Kaverukset


Vieras, Valonkantaja


Jäässä, Valmistautuminen, Lehtikaloja, Lumihiutale


Ruoka-aika, Pyykkipäivä


Namia, Juomatauko, Olipa kerran..., Kirjevaris, Talovahti, Uhkapeliä

Huh, sellaista. Ensi viikolla uudet kujeet, tiedossa mm. rock-juhlia. Ihanaa vaihtelua!

1 kommentti:

  1. Jee! Pitää käydä katsomassa sitten oikein näyttelypaikalla kun käy taas kotiseudulla :)
    -Isosisko

    VastaaPoista