7. lokakuuta 2011

Keskeneräiset hommat

Hei!

Nyt on taas niin monta rautaa tulessa, ettei ole ehtinyt paljon kirjoitella tai piirrellä mitään vielä tänne laitettavaa. Tällainen pieni päivitys kuitenkin syysmyrskyn keskeltä.

Työn alla on kaksi isoa projektia, joihin saan tehokkaasti vapaa-aikani kulumaan. Toinen on kyllä melkein jo valmis, ja päivittelen tänne sen homman, kunhan saan siihen tilaajalta vielä kommentteja. Sain tehtäväksi kuvittaa venäläiset aakkoset, ja tehdä niistä taitot postikortteihin ja julisteisiin.


Olen niin innoissani näitä aakkosia piirrellyt, ja kun sain kaikki koneelle skannattua, oli ihan pakko kokeilla, miltä ne postikorttina voisivat näyttää. Tulostin testin valokuvapaperille, ja siitä tuli ihan kiva. Henriä pikkuisin ihmetytti mitä nuo merkit on tuossa siilin kanssa kuvassa :)

Ja sitten siihen omaan jättiprojektiin. Tahdon siis tehdä joulukalenterin. Kuvat kalenteriin ovat kohta pian ehkä valmiit. Ne ovat vielä väritystä vailla. Niitä on reilu 100. Tämän taakan alle voin nääntyä :D Onneksi jouluun on vielä jonkin verran aikaa...


Toivottavasti saan näihin väriä. Nyt olen melkein saanut kaikki lyijykynäluonnokset tussattua. Käsi huutaa väsystä toimistopäivän jälkeiselle piirtelylle. Mutta tätä minä rakastan tehdä.

Ettei elo olisi pelkkää työtä ja työtä, pitää välillä juhlia. Huomenna mennään Henrin kanssa kaverini tupaantulijaisjuhliin, ja tein sinne kortin. Vaihteeksi lyijykynällä ja vesiväreillä. Tällainen tuli:


Onnea uuteen kotiin! Nyt menen nauttimaan perjantai-illasta!

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti