8. syyskuuta 2012

Kortti ja kenguru

Syyskuun kunniaksi vain vähän juttuja on tullut tehtyä. Nyt on taittopöydällä pari juttua, ehkä seuraavassa sitten niistä täällä lisää - ainakin Puhurin kuvitukset. Olen rakastunut nyt niin palavasti vektoreihin enkä tunnu saavani niistä tarpeeksi. Junamatka tosin näytti suuremmat voimat ja koko vektorisoftahan sitten sammui kesken kaiken ja hienoin ikinä piirtämäni kala katosi ennen kuin ehdin edes kissaa sanoa. Kun olisi tyytynyt paperiin ja kynään näin ei olisi käynyt... 

Nyt sitten tarjolla on säälittävästi vain yksi kuva, jossa ei kyllä myöskään ole mitään ihmeellistä, mutta oli sitä valtavan ihana tehdä :)


Neljä kengurua ja Polka Dots, Puhuriin piirtelin kenguruita ja taisi jäädä vaihde päälle...

Kaikkeen ei aina valitettavasti ole aikaa, mihin haluaisin sitä olevan. Olen täällä näyttänyt kortteja, joita olen ihmisille vesiväreillä tehnyt. Ystäväni lähtee elämänsä seikkailuun vuodeksi Aasiaan, ja en todellakaan sitten näe häntä vuoteen :( Heräsin tähän ihan liian myöhään että olisin ehtinyt tehdä hänelle vesivärikortin, jotenkas tein hänelle sitten tussipiirustuksen. Tässä se on!


Turvallista vuotta ystävä ja kiitos lakritsapötkylästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti